Fysiurgisk massage

Ved en fysiurgisk massage arbejdes der dybt i kroppens muskler og væv. Scraping kan anvendes for at løsne spændinger yderligere. Massøren skal derfor vide meget om kroppens anatomi – musklernes tilhæftning og udspring, deres funktion og tilstand.
Den fysiurgiske massage adskiller sig altså fra en typisk wellness-massage, som er en mere overfladisk metode der anvendes til at berolige og skabe velvære.

Når muskulaturen gennemarbejdes i dybden fra udspring til tilhæftning via den fysiurgiske massage, kan eventuelle skader afhjælpes. Under massagen benyttes forskellige massageteknikker, alt efter den enkelte klients behov, herunder scraping.

Udover afspænding bibringer den fysiurgiske massage bedre blodgennemstrømning, udskilning af affaldsstoffer, øger kropsbevidstheden, ilttilførsel øges og lymfesystemet aktiveres. Derudover forebygger man mod skader og afhjælper eventuelle muskulære problemer.

Et tryk de rigtige steder på kroppen kan forhindre stress og anspændthed, dermed give dig mere energi og større livsglæde. Det vil komme dig til gode i form af en mere velafbalanceret og velfungerende krop som er mere positiv og effektiv. 
Den fysiurgiske massage giver større bevægelighed og øget smidighed.

Vi tilbyder også massage til gravide og har speciel pude til det.

Fysiurgisk massage priser

30 min. fysiurgisk massage

350,-

45 min. fysiurgisk massage

425,-

60 min. fysiurgisk massage

550,-

90 min. fysiurgisk massage

670,-

Tapening af skader

Akutte skader m. fast tape
20 min.
90 ,-

Overbelastning og andet m. kinesiotape
30 min.
110 ,-