Hvorfor er massage godt for dig?

Hvorfor er massage godt for dig? 

Massage er godt for alle. Er du spændt i en eller flere dele af kroppen pga. arbejde, stress, bekymringer m.m., kan massage afhjælpe spændingerne og give dig mere glæde og velvære. Dette kan i det lange løb forhindre sygemeldinger og mere varige mén. Smerter og spændinger er kroppens signal til at slappe af og lytte til sine behov.

De tre nedestående eksempler er kun et udpluk af de mange erhverv som er hårde for kroppen.

Mange glemmer at massage er en mulighed for at lindre på smerter og spændinger.

Frisøren

Johnny er frisør og har ofte uhensigtsmæssige arbejdsstillinger som f.eks. på billedet ser man at han står med armene over hovedet. Dette giver muskelspændinger i nakke og skuldre og resulterer i spændingshovedpine. Derudover kan en travl dag med mange kunder være stressende, hvilket i sig selv kan give spændinger i kroppen.

Kontor medarbejder

Camilla arbejder på et kontor hvor hun det meste af tiden sidder eller står ved en computer. Denne arbejdsform giver ofte muskelspændinger i nakke, skuldre og lænd, da man typisk ubevidst spænder i disse områder. 

Håndværkeren

Lennard har som håndværker et fysisk anstrengende job, som har store krav til hele kroppen. Med tiden giver de hårde arbejdsopgaver samt arbejdsstillinger spændinger i det meste af kroppen.

Fysiurgisk massage priser

30 min. fysiurgisk massage

350,-

45 min. fysiurgisk massage

425,-

60 min. fysiurgisk massage

550,-

90 min. fysiurgisk massage

670,-