Om GJ Massage

GJ Massage blev stiftet 23. oktober 2019 af venneparret Gry og Jesper, efter endt massageuddannelse og under start af fysioterapeutuddannelsen. GJ Massage er en massage virksomhed som planmæssigt skulle udvikle sig til en fysioterapeut forretning. Men det fik med tiden en helt anden drejning. Det har derimod udviklet sig til meget mere. Gry og Jesper har den fornødne viden fra diverse uddannelser til at yde en god service og stræbe efter at gøre det bedste de kan for deres kunder.

Gry og Jesper har hver især taget massageuddannelsen og har begge viden og erfaring indenfor fysioterapi. Derudover bruger Jesper forskellige teknikker for at afhjælpe diverse skader i forbindelse med f.eks. arbejde eller fritidsaktiviteter m.m. Gry har derimod udviklet sin interesse for wellness og beauty delen, og kombinerer dette med massage og velvære med en holistisk tilgang. På den måde kan GJ Massage hjælpe de fleste med forskellige problematikker og ønsker.

GJ Massage Odense Jesper og Gry som behandlere

Gry Pivat

Partner

Jeg er uddannet fysiurgisk- og idrætsmassør og har blandede kompetencer og kurser efter interesser. Jeg er nysgerrig på og går fordomsfrit til andre mennesker. Jeg arbejder med DIG som udgangspunkt og målet vil altid være at opnå en bedring i forhold til DIN problematik. Jeg har mange års erfaring med hårdt fysisk aktivitet og styrketræning og er dermed meget kropsbevidst. En erfaring der kommer til udtryk i måden jeg lytter og behandler på. Jeg elsker at hjælpe til bedre velvære og bedre livskvalitet og er derfor motiveret for at hjælpe mennesker af med smerter og tyngende spændinger.

Derudover hjælper jeg både kvinder og mænd med bedre velvære og skønhed.

Kurser:

  • Fysiurgisk- og idrætsmassage
  • Cupping
  • Øreakupunktur
  • Japansk Face Lifting
  • Voksbehandling (helkrops)
  • Brow Lift/Lamination
  • Lash Lift
  • Natural Face Lift

Jesper Kjær

Partner

Jeg er uddannet fysiurgisk og idræt massør og har halvanden års erfaring som fysioterapeut. Jeg har blandede kompetencer og har taget forskelige kurser, for at dygtiggøre mig igennem årene. Jeg har en stor nysgerrighed for menneskenes helhed og har en stor drivkraft for at hjælpe lige præcis din problematik.

Jeg har en stor erfaring som tidligere elitegymnast, som jeg har været siden jeg var 13 år gammel. Jeg har igennem årene været på de forskellige hold, såsom Power tumbling, Fynshold og derefter været på Gymnastik højskole i Ollerup. Jeg har dannet et stort erfaringsgrundlag, som kommer til udtryk gennem behandlingerne, som vil betyde at jeg kender kroppens betydning for at fungere.

Jeg lytter til dine behov og forventninger, uanset om det handler om dit velvære eller selve behandlingen. Jeg vil derfor altid forsøge at tilpasse behandlingen til dig og dine behov. Sammen finder vi løsningen på dit problem uanset om det er spændinger, smerter, stress eller du bare har brug for afslapning. Det er meget vigtigt for mig at du er tilfreds, og at behandlingen virker.

Kurser:

  • Fysiurgisk- og idræt massør
  • Moderne Cupping
  • Skadeterapeut
  • Hotstone